Om meg

Om meg

Mitt navn er Espen Udayakumar. Jeg er 21 år gammel og er på mitt andre år på Markedsføring og Salgsledelse på Høyskolen Kristiania. Dette semesteret har jeg valgt å spesialisere meg innenfor valgemnet Digital Markedsføring, da dette er et område jeg syns er svært interessant.

Ved siden av skole så jobber jeg på Bohus Design som møbelkonsulent. Jeg har jobbet der i to år nå, og trives utrolig godt med å skape gode kunderelasjoner, noe Bohus er svært opptatt av. Selv om vi i den forstand selger fysiske varer, opplever jeg i større og større grad hvordan digitalisering og teknologi påvirker bedriften, og vi satser stadig mer på netthandel. Dette er noe jeg har fått tatt mer del av enn tidligere, og det er morsomt å være med på å gjøre det enda enklere for kunder å handle hos oss.

Jeg vil si at jeg er en morsom, men intellektuell person. Jeg er nysgjerrig på alt og elsker å lære nye ting. Teknologi for meg er derfor et fascinerende konsept, og jeg elsker å lese og konspirere over fremtidens teknologi. Jeg er alltid i godt humør og elsker å motivere andre. Jeg tar enhver utfordring på strak arm, og elsker nye utfordringer som gjør at jeg kan utvikle meg selv på personlig plan, men også faglig.

Blogging er et nytt konsept for meg, men jeg gleder meg til å utfordre og utvikle egne tanker her. Hvis du liker det du leser, så legg gjerne igjen en kommentar!


5 kommentarer til «Om meg»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *